Sir Questionnaire یک بازی نقش آفرینی سرگرم کننده و محبوب از استودیوی بازیسازی OrangePixel برای اندروید است که با قیمت 2.5 دلار در گوگل پلی عرضه شده و مثل همیشه تصمیم گرفته ایم برای اولین بار در ایران آن را حضورتان معرفی کنیم و شما دوستداران بازیهای این سبک را برای بار دیگر به وجد بیاوریم! گیم پلی بازی Sir Questionnaire مبتنی بر نوبت و به صورت hack’n’slash است که با نصب و اجرای ان وارد زندانی پر از موجودات مختلف و راز و رمزهای خاص خواهید شد! بازی Sir Questionnaire شامل صدها اتاق مختلف در زندان است که هر اتاق به شما امکان دو انتخاب را می دهد، انتخاب عاقلانه و زنده ماندن اتاق ؛ آیتم های موجود را جمع آوری کنید و با کمک ان ها همه هیولاها را از بین ببرید و برای رهایی از زندان تلاش کنید! بازی 19 مگابایتی Sir Questionnaire نسبت به حجم کمش خوب طراحی و ساخته شده است، شاید گرافیک پیکسلی اش توی ذوق بزند اما محو گیم پلی خاص اش می شوید، همانطور که نظر صدها خریدارش را به خودش جلب کرده و توانسته امتیاز 4.3 از 5.0 را کسب کند!
بازی Sir Questionnaire هم اکنون در گوگل پلی با قیمت 2.5 دلار به فروش می رود که صدها بار توسط کاربران اندرویدی سراسر جهان خریداری شده است. ما در فارسروید جدیدترین و آخرین نسخه خریداری شده این بازی را برای دانلود عرضه کرده ایم که قادرید ابتدا تصاویر و ویدئویی از گیم پلی ان را مشاهده کرده و در نهایت اگر مایل بودید ان را با یک کلیک از سرورهای پرسرعت سایت دانلود بکنید. در اخر اینکه، بازی Sir Questionnaire توسط ما تست شده و بدون هیچ مشکلی اجرا گردیده است.
تغییرات نسخه ی v1.7.5 :
* بهینه سازیهای مختلف و رفع مشکلات بازی .
1. قبل از ارسال کامنت حتما توضیحات مربوط به بازی-برنامه را با دقت مطالعه کنید [توضیحات بهترین و کامل ترین مرجع برای پاسخ به سوالات شماست].
2. اگر مدل موبایل شما در لیست بالا موجود نبود ؛ مدل دقیق گوشیتان را کامنت کنید، ما در اسرع وقت آن را به لیست اضافه خواهیم کرد!
3. هدف از دریافت مدل-اندروید موبایل شما فقط و فقط مطلع شدن تیم پاسخگویی از سخت افزار گوشی برای راهنمایی بیشتر در زمینه حل مشکلتان میباشد.
4. برای مطلع شدن از اطلاعات سخت افزاری موبایل خود [مثلا فهمیدن ARM یا ARM64 بودن آن] برنامه CPU-Z را از فارسروید دریافت و نصب کنید!